Pārlekt uz galveno saturu
Meklēt
Sekundārā izvēlne
Mans LLU
LLU IS
E-studijas
Bibliotēka
E-pasts
Galvenā izvēlne
Studijas
Studiju iespējas
Pamatstudijas
Maģistra studijas
Doktora studijas
Nodarbību grafiki
Stipendijas
Studiju dokumenti un veidlapas
Ķīmijas konkurss
Zinātne un inovācijas
Zinātniskā darbība
Konferences
FoodBalt
Studentu konferences
Projekti un pētījumu virzieni
Par mums
Vēsture
Dekanāts
Domes sastāvs
Darbinieki
Struktūrvienības
Pārtikas tehnoloģijas katedra
Uztura katedra
Ķīmijas katedra
Virtuālā tūre
Absolventi
Pašnovērtējuma ziņojumi
Vides pieejamība personām ar invaliditāti
Kontakti un banku rekvizīti
Nāc studēt
Par mums
Studijas
Zinātne un inovācijas
Aktualitātes
Vidusskolēn, kļūsti par studenta sekotāju un iepazīsti LBTU Jelgavā
18/03/2023
LBTU strādā pie inovatīva risinājuma – siera ēdamā apvalka un biodegradējamā iepakojuma izstrādnes
28/02/2023
Asu izejvielu un skābētu produktu cienītāji aicināti piedalīties pētījumā
28/02/2023
Promocijas darbā veic pētījumu par dehidrēta medus iegūšanu un tā kvalitāti
27/02/2023
Pārtikas tehnoloģijas fakultāte aicina absolventus satikties salidojumā
22/02/2023
Notiek uzņemšana visās LBTU doktora studiju programmās
24/01/2023
Print
Video
Galerijas
Pārtikas tehnoloģijas fakultātes absolventu izlaidums 2022
Pārtikas tehnoloģijas fakultātes absolventu izlaidums