Studiju kursi
Uztura katedras mācībspēku īstenotie studiju kursi:
PAMATSTUDIJU PROGRAMMĀS
ĒDINĀŠANAS UN VIESNĪCU UZŅĒMĒJDARBĪBA
- Viesmīlības uzņēmumi (2 KP)
- Mikrobioloģija un higiēna (4 KP)
- Kvalitātes vadības pamati (2.5 KP)
- Viesnīcu un ēdināšanas vadība (4.5 KP)
- Pētniecības darba pamati (2 KP)
- Tūrisma vadība (4 KP)
- Viesnīcu dienesti (4.5 KP)
- Telpu kopšanas tehnoloģija (3 KP)
- Uzturmācība (5 KP)
- Uztura gatavošanas tehnoloģija (8 KP)
- Apkalpošanas organizācija (2.5 KP)
- Komunikācija viesmilībā (3 KP)
- Ražošanas organizācija (4 KP)
- Biznesa plānošana un statistika I (1.5 KP)
- Uzņēmuma stratēģiskā vadība (1.5 KP)
- Loģistika viesmīlībā (1.5 KP)
- Patērētāja politika (2 KP)
- Cittautu virtuve (brīvās izvēles studiju kurss) (2 KP)
- Bakalaura darbs (10 KP); valsts eksāmens (2 KP)
PRAKSES
- Ievads specialitātē (4 KP)
- Viesnīcu prakse (4 KP)
- Restorānu prakse (6 KP)
- Viesmīlības uzņēmumu vadība (12 KP)
PĀRTIKAS ZINĪBAS
- Uzturzinātne (2.5 KP)
- Pārtikas kvalitātes vadīšana (1.5 KP)
PĀRTIKAS PRODUKTU TEHNOLOĢIJA
- Pārtikas kvalitātes vadīšana (1.5 KP
- MAĢISTRA STUDIJU PROGRAMMĀS
PĀRTIKAS ZINĀTNE
- Uzturzinātnes attīstības tendences (2 KP)
- Kvalitātes sistēmas pārtikas apritē (2 KP)
UZTURZINĀTNE
- Pārtika un uztura kvalitāte (2 KP)