Pārlekt uz galveno saturu

Studiju kursi

Attēla autors: No LLU arhīva

Uztura katedras mācībspēku īstenotie studiju kursi:

PAMATSTUDIJU PROGRAMMĀS

ĒDINĀŠANAS UN VIESNĪCU UZŅĒMĒJDARBĪBA

  • Viesmīlības uzņēmumi (2 KP)
  • Mikrobioloģija un higiēna (4 KP)
  • Kvalitātes vadības pamati (2.5 KP)
  • Viesnīcu un ēdināšanas vadība (4.5 KP)
  • Pētniecības darba pamati (2 KP)
  • Tūrisma vadība (4 KP)
  • Viesnīcu dienesti (4.5 KP)
  • Telpu kopšanas tehnoloģija (3 KP)
  • Uzturmācība (5 KP)
  • Uztura gatavošanas tehnoloģija (8 KP)
  • Apkalpošanas organizācija (2.5 KP)
  • Komunikācija viesmilībā (3 KP)
  • Ražošanas organizācija (4 KP)
  • Biznesa plānošana un statistika I (1.5 KP)
  • Uzņēmuma stratēģiskā vadība (1.5 KP)
  • Loģistika viesmīlībā (1.5 KP)
  • Patērētāja politika (2 KP)
  • Cittautu virtuve (brīvās izvēles studiju kurss) (2 KP)
  • Bakalaura darbs (10 KP); valsts eksāmens (2 KP)

PRAKSES

  •  Ievads specialitātē (4 KP)
  • Viesnīcu prakse (4 KP)
  • Restorānu prakse (6 KP)
  • Viesmīlības uzņēmumu vadība (12 KP)

 PĀRTIKAS ZINĪBAS

  • Uzturzinātne (2.5 KP)
  • Pārtikas kvalitātes vadīšana (1.5 KP)

PĀRTIKAS PRODUKTU TEHNOLOĢIJA

  • Pārtikas kvalitātes vadīšana (1.5 KP
  • MAĢISTRA STUDIJU PROGRAMMĀS

PĀRTIKAS ZINĀTNE

  •  Uzturzinātnes attīstības tendences  (2 KP)
  • Kvalitātes sistēmas pārtikas apritē (2 KP)

 UZTURZINĀTNE

  •  Pārtika un uztura kvalitāte (2 KP)
Pievienots 25/05/2017