Pārlekt uz galveno saturu

Pētījumu virzieni

Attēla autors: No LLU arhīva

  1. Lauksaimniecības un pārtikas produktu ķīmiskā sastāva un tā izmaiņu pētījumi.
  2. Ūdens kvalitātes pētījumi.
  3. Pārtikas produktu iesaiņojums.
  4. Pārtikas produktu kvalitātes pētījumi ar šķidruma hromatogrāfiju.
  5. Koksnes ķīmiskā modificēšana un aizsardzība.
  6. Alternatīvo degvielu ķīmija.
  7. Antioksidantīvo īpašību pētīšana pārtikas produktos.
  8. Medus kvalitātes un tās alternatīvo kvalitātes rādītāju izpēte.
  9. Pētījumi par netradicionālu alus dzērienu izgatavošanas iespējām.
  10. Garšaugu gaistošo savienojumu un fenolu ekstrakcija eļļās.
  11. Selēns pārtikas izejvielās un produktos.
  12. Sterigmatocistīna saturs graudaugos.
  13. Latvijā ražoto eļļu kvalitātes pētījumi.
Pievienots 25/05/2017