Viesturs Kreicbergs
Dr.chem.Amats
- Ķīmijas katedra - profesors; vadošais pētnieks
Pieņemšanas laiki
- P 13:30 - 14:30, Pilī 264. vai 262. telpā
- O 15:30 - 17:00, pilī 264 vai 262
Studiju kursi
Zinātniskās publikācijas
- Vistu olu eļļas ieguve un kvalitāte : promocijas darba kopsavilkums Dr.sc.ing. zinātniskā grāda iegūšanai = Hen egg oil extraction and quality : summary of the doctoral thesis for the scientific degree of Dr.sc.ing. / Aleksandrs Kovaļčuks ; [promocijas darba zinātniskā vadītāja Māra Dūma ; promocijas darba zinātniskais konsultants Viesturs Kreicbergs ; oficiālie recenzenti: Imants Atis Skrupskis, Līga Skudra, Ida Jākobsone] ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. [Ķīmijas katedra].
- Influence of selenium, copper and zinc on phenolic compounds in rye malt / Kristina Antonenko, Viesturs Kreicbergs, Ingmars Cinkmanis
- Vistu olu eļļas ieguve un kvalitāte = Hen egg oil extraction and quality : promocijas darbs inženierzinātņu doktora (Dr.sc.ing.) zinātniskā grāda iegūšanai pārtikas zinātnes nozares pārtikas produktu kvalitāte apakšnozarē / Aleksandrs Kovaļčuks ; promocijas darba vadītājs Māra Dūma ; promocijas darba konsultants Viesturs Kreicbergs ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Ķīmijas katedra.
- Influence of selenium, copper and zinc on phenolic compounds in rye malt / Kristina Antonenko, Viesturs Kreicbergs, Ingmars Cinkmanis
- The influence of microelements selenium and copper on the rye malt amylase activity and flour technological properties / K. Antoņenko, M. Duma, V. Kreicbergs, D. Kunkulberga
- Esība : metafiziskas hipotēzes / Viesturs Kreicbergs ; [dizains: Liega Krūklīte].
- The influence of microelements selenium and copper on the rye malt amylase activity and flour technological properties / K. Antoņenko, M. Duma, V. Kreicbergs, D. Kunkulberga
- Assimilation of selenium, copper and zinc in rye malt / K. Antonenko, L. Briede, V. Kreicbergs, A. Viksna
- Influence of different selenium concentrations on the protein and starch content in rye malt / Kristina Antonenko, Viesturs Kreicbergs, Anda Linina, Daiga Kunkulbega
- The accumulation of copper on the rye malt / Linda Briede, Viesturs Kreicbergs, Konstantins Bavrins, Egita Ermane
- Influence of different selenium concentration on the protein and starch content in rye malt / Kristina Antonenko, Viesturs Kreicbergs, Anda Liniņa, Daiga Kunkulberga
- Selenium influence on the rye malt falling number / K. Antonenko, V. Kreicbergs, M. Duma, D. Kunkulberga
- Influence of technological processes on the phenol content and antioxidant properties of horseradish roots (Armoracia rusticana L.) / Lolita Tomsone, Zanda Kruma, Ruta Galoburda, Fredijs Dimins, Viesturs Kreicbergs
- The influence of copper on the rye malt quality / Kristina Antoņenko, Viesturs Kreicbergs, Mara Duma, Fredijs Dimins, Sandra Ozola, Vita Rudoviča
- Selenium effect on rye malt quality = Selēna ietekme uz rudzu iesala kvalitāti / Kristīne Antoņenko, Viesturs Kreicbergs, Māra Dūma, Sandra Ozola
- Influence of different copper concentration on the functional properties of rye malt = Влияние разного содержания меди на функциональные качества солода ржи / K. Antonenko, V. Kreicbergs, S. Ozola
- Investigation of different micronutrients influence of the rye malt microflora = Исследование влияния различных микроэлементов на микрофлору ржаного солода / Kristīna Antoņenko, Viesturs Kreicbergs, Sandra Ozola
- Biologically active compounds in roasted coffee / Viesturs Kreicbergs, Fredijs Dimins, Velga Mikelsone, Ingmars Cinkmanis
- Volatile profiles of rapeseed oil flavored with basil, oregano, and thyme as a function of flavoring conditions / An Adams, Zanda Kruma, Roland Verhé, Norbert De Kimpe, Viesturs Kreicbergs
2017
2016
2014
2013
2012
2011