Igors Šepeļevs
Dr. sc. ing.Amats
- Pārtikas tehnoloģijas katedra - pētnieks (56)
Pieņemšanas laiki
Pieņemšanas laiki nav norādīti.
Zinātniskās publikācijas
- A method for encapsulated phenolic compound production from industrial potato peel wastes / Igor Sepelevs, Tatjana Kince, Ruta Galoburda
- Degradation of bioactive compounds in potato processing wastes during the storage period at ambient conditions / Igor Sepelevs, Ilva Nakurte, Ruta Galoburda
- Encapsulation of gallic acid with acid-modified low dextrose equivalent potato starch using spray- and freeze-drying techniques / Igor Sepelevs, Valentina Stepanova, Ruta Galoburda
- Potato processing by-product evaluation for microencapsulated phenolic compound production : Doctoral Dissertation for the scientific degree (Dr.sc.ing.) in Engineering Science in the field of Food Science = Kartupeļu pārstrādes blakusproduktu izpēte mikrokapsulētu fenolu savienojumu ieguvei / Igors Šepeļevs ; scientific supervisor professor, Dr.sc.ing. Ruta Galoburda ; Latvia University of Life Sciences and Technologies. Faculty of Food Technology. Department of Food Technology.
- Potato processing by-product evaluation for microencapsulated phenolic compound production : summary of the Doctoral Dissertation for the scientific degree of Dr.sc.ing. = Kartupeļu pārstrādes blakusproduktu izpēte mikrokapsulētu fenolu savienojumu ieguvei : promocijas darba kopsavilkums Dr.sc.ing. zinātniskā grāda iegūšanai / Igors Šepeļevs ; promocijas darba vadītāja Prof., Dr.sc.ing. Ruta Galoburda ; oficiālie recenzenti: Dr.sc.ing. Dalija Segliņa, Dr.agr. Ilze Skrabule, Dr.sc.ing. Māra Dūma ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte.
- Encapsulation of Gallic acid in solid lipid core surrounded with maltodextrin shell / I. Sepelevs, G. A. Reineccius
- Encapsulation of Gallic acid in solid lipid core surrounded with maltodextrin shell / I. Sepelevs, G. A. Reineccius
2018
2016
2015