
Daiga Kunkulberga
Dr. sc. ing.Amati
- Pārtikas tehnoloģijas katedra - vadošā pētniece; viesdocente
- Uztura katedra - laboratorijas vadītāja
Pieņemšanas laiki
- O
15:00 - 16:00, Rīgas iela 22, 220.kabinets
Iepriekš jāsazinās, lai preicizētu laiku - T
15:00 - 16:00, Rīgas iela 22, 220.kabinets
Iepriekš jāsazinās, lai preicizētu laiku
Studiju kursi
- Graudi, to pārstrāde I
- Produkti, to pārstrāde
- Lauksaimniecības produktu pārstrāde
- Pārtikas produktu tehnoloģija
Zinātniskās publikācijas
- Quantitative assessment of indispensable amino acids in the flour confectionery food products of plant origin — tofu cake and tofu muffin with chickpea flour / Liene Jansone, Daiga Kunkulberga
- Traditional breads from the Baltic countries (Estonia, Latvia, Lithuania) / Inga Sarand, Anna Traksmaa, Dace Klava, Daiga Kunkulberga, Evita Straumite, Ruta Galoburda, Ruta Murniece, Grazina Juodeikiene, Vadims Bartkevics, Elena Bartkiene
- Traditional Latvian sourdough rye bread / Dace Klava, Daiga Kunkulberga, Gunta Duka, Ruta Murniece
- Strukturētas zivju masas un to produktu ražošanas rokasgrāmata : ražošanas tehnoloģija, ekonomiskie aprēķini / M. Šabovics, S. Muižniece-Brasava, I. Grāmatiņa, S. Sazonova, T. Ķince [un vēl 7 autori] ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte sadarbībā ar FoodTech Baltija SIA.
- Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģijas : digitālais mācību līdzeklis / Inga Ciproviča, Daiga Kunkulberga, Ilze Grāmatiņa, Solvita Kampuse, Daina Kārkliņa ; nozares ekspertes: Anita Skudra, Iveta Austruma ; literārā redaktore Kristīne Mežapuķe.
- Comparison of dosages of edible flowers petals in pastry creams / Jekaterina Dorožko, Daiga Kunkulberga, Irina Sivicka
- Winter rye grain quality of hybrid and population cultivars / A. Linina, D. Kunkulberga, A. Kronberga, I. Locmele
- The influence of various drying methods on the properties and quality of edible flowers' petals / Jekaterina Dorozko, Daiga Kunkulberga, Irina Sivicka, Zanda Kruma
- Naked barley influence on wheat bread quality / Vita Sterna, Daiga Kunkulberga, Evita Straumite, Katrina Bernande
- Winter rye grain quality of hybrid and population cultivars / A. Linina, D. Kunkulberga, A. Kronberga, I. Locmele
- Shelf life prediction of meat pies / Liga Skudra, Karlis Loba, Daiga Kunkulberga
- Shelf life assessment of meat pies / Liga Skudra, Karlis Loba, Daiga Kunkulberga
- The influence of various drying methods on the quality of edible flower petals / Jekaterina Dorozko, Daiga Kunkulberga, Irina Sivicka, Zanda Kruma
- Effect of nitrogen fertilization on protein content and rheological properties of winter wheat wholemeal / Daiga Kunkulberga, Anda Linina, Antons Ruza
- Sakarības starp ziemas kviešu graudu tehnoloģiskajām īpašībām / Anda Liniņa, Antons Ruža, Daiga Kunkulberga
- Innovative structured fish meat products from Baltic sprat (Sprattus Sprattus Balticus) / Sandra Muizniece-Brasava, Asnate Kirse-Ozolina, Ilze Gramatina, Inga Ciprovica, Andrey Gorbatovskiy, Sanita Sazonova, Evita Straumite, Zanda Kruma, Martins Sabovics, Daiga Kunkulberga, Janina Kivite, Tatjana Kince, Jelena Zagorska
- Betulīna izmantošana konditorejas krēmos = The use of betulin in confectionery creams / Irina Orlovska, Daiga Kunkulberga
- Auzu krēma izstrāde = Development of oat cream / Agnese Līva Gilnere, Daiga Kunkulberga
- Šokolādes konfekšu sarmošanas novērtēšana = Evaluation of chocolate fat bloom / Anna Marija Klausītāja, Daiga Kunkulberga
- Innovative structured fish mass products from Baltic sprat (Sprattus sprattus balticus Schneider) / Sandra Muizniece-Brasava, Asnate Kirse-Ozolina, Ilze Gramatina, Andrey Gorbatovskiy, Sanita Sazonova, Evita Straumite, Zanda Kruma, Inga Ciprovica, Martins Sabovics, Daiga Kunkulberga, Janina Kivite, Tatjana Kince, Jelena Zagorska
- Winter wheat wholemeal rheological properties depending on nitrogen fertilizer / Daiga Kunkulberga, Anda Linina, Antons Ruza
- Naked barley influence on wheat bread quality / Vita Sterna, Daiga Kunkulberga, Evita Straumite, Katrina Bernande
- Hibrīdo un populācijas rudzu šķirņu 1000 graudu masa un tilpummasa = 1000 kernel weight and volume weight on hybrid and population rye cultivar / Anda Liniņa, Daiga Kunkulberga, Arta Kronberga, Aina Kokare
- Dietary sodium intake and the main sources of salt in the diet of young adults in Latvia = Sāls patēriņš un galvenie tā avoti jaunu cilvēku uzturā / Gunta Leite, Daiga Kunkulberga
- Ziemas kviešu pilngraudu miltu reoloģiskās īpašības ietekmējošie faktori / Anda Liniņa, Antons Ruža, Daiga Kunkulberga
- Inovatīvi risinājumi graudaugu izmantošanai veselīgiem produktiem / Evita Straumīte, Daiga Kunkulberga, Tatjana Ķince, Dace Kļava, Daina Kārkliņa, Mārtiņš Šabovics, Zanda Krūma, Ieviņa Stūrīte
- Changes in the nutritional value of breakfast cereals containing germinated spring grain flakes during storage / Z. Kruma, R. Galoburda, L. Tomsone, I. Gramatina, S. Senhofa, E. Straumite, D. Klava, T. Kince, I. Cinkmanis, J. Zagorska, D. Kunkulberga
- Changes in the nutritional value of breakfast cereals containing germinated spring grain flakes during storage / Z. Kruma, R. Galoburda, L. Tomsone, I. Gramatina, S. Senhofa, E. Straumite, D. Klava, T. Kince, I. Cinkmanis, J. Zagorska, D. Kunkulberga
- Cultivar, weather condition and nitrogen fertiliser impact on wholemeal rheological properties / Anda Linina, Antons Ruza, Daiga Kunkulberga
- Rye flour performance in pasta production / Tatjana Kince, Ruta Galoburda, Artem Steshanov, Solvita Kalnina, Daiga Kunkulberga, Martins Sabovics, Ilze Gramatina
- Breakfast cereals with germinated cereal flakes: changes in selected physical, microbiological, and sensory characteristics during storage / Tatjana Kince, Ruta Galoburda, Dace Klava, Lolita Tomsone, Santa Senhofa, Evita Straumite, Garry Kerch, Arta Kronberga, Ievina Sturite, Daiga Kunkulberga, Anita Blija
- Bread choice and consumption trends / Aija Eglīte, Daiga Kunkulberga
- Bread choice and consumption trends / Aija Eglīte, Daiga Kunkulberga.
- Immature wheat grain impact on aroma content in sourdough / Martins Sabovics, Daiga Kunkulberga, Kaspars Seglins-Grinblats
- Smilšu mīklas cepumu uzturvērtības paaugstināšanas iespējas = Opportunities to improve the nutritional value of shortcrust pastry cookies / Daiga Kunkulberga
- Hibrīdo un populācijas rudzu šķirņu graudu kvalitāte / Daiga Kunkulberga, Inga Ļeņenkova, Anda Liniņa
- Grain quality of winter rye cultivars grown in Latvia / Daiga Kunkulberga, Anda Linina, Arta Kronberga, Aina Kokare, Inga Lenenkova
- Grain quality of rye varieties grown in Latvia / Daiga Kunkulberga, Anda Linina, Arta Kronberga, Inga Lenenkova
- Salt consumption and the main sources of salt in the diet of young adults / G. Leite, D. Kunkulberga
- The influence of microelements selenium and copper on the rye malt amylase activity and flour technological properties / K. Antoņenko, M. Duma, V. Kreicbergs, D. Kunkulberga
- The influence of microelements selenium and copper on the rye malt amylase activity and flour technological properties / K. Antoņenko, M. Duma, V. Kreicbergs, D. Kunkulberga
- Pilngraudu makaronu ekstrūzijas temperatūru noteikšana = Determination of Whole-grain Pasta Extrusion Temperature / Solvita Kalniņa, Tatjana Ķince, Daiga Kunkulberga
- Effect of storage on sensory and physical chemical parameters in breakfast cereals from germinated spring grain / Evita Straumite, Dace Klava, Santa Senhofa, Lolita Tomsone, Daiga Kunkulberga, Anita Blija, Irisa Murniece, Ruta Galoburda
- Nitrogen fertilizer effect on winter wheat wholemeal protein content and rheological properties / A. Linina, A. Ruza, D. Kunkulberga
- Suitability of Latvian-grown rye varieties for bread making / Daiga Kunkulberga, Inga Lenenkova, Anda Linina
- Technological properties of dough from wheat flour and fermented bran / O. Jefremova, V. Radenkovs, D. Kunkulberga, D. Klava
- Evaluation of spoilage yeasts causing chalk mould defects on rye bread / Vizma Nikolajeva, Dace Kļava, Daiga Kunkulberga
- Rheological properties of whole grain wheat, rye and hull-less barley flour blends for pasta production / Solvita Kalnina, Tatjana Rakcejeva, Daiga Kunkulberga
- Maizes ražošana / Daiga Kunkulberga, Valdis Segliņš.
- Rheological properties of whole wheat and whole triticale flour blends for pasta production / S. Kalnina, T. Rakcejeva, D. Kunkulberga, R. Galoburda
- Rheological properties of whole wheat and whole triticale flour blends for pasta production / S. Kalnina, T. Rakcejeva, D. Kunkulberga, R. Galoburda
- Consumer behaviour in the bread market in Latvia / Aija Eglite, Daiga Kunkulberga
- Maize ar vai bez garoziņas / Inga Ciproviča, Daiga Kunkulberga
- Investigation of total dietary fiber, B1 and B2 vitamin content of flour blend for pasta production / Solvita Kalnina, Tatjana Rakcejeva, Ilze Gramatina, Daiga Kunkulberga
- Influence of different selenium concentrations on the protein and starch content in rye malt / Kristina Antonenko, Viesturs Kreicbergs, Anda Linina, Daiga Kunkulbega
- The influence of environmental conditions on winter wheat wholemeal protein content and rheological properties / Anda Linina, Antons Ruza, Daiga Kunkulberga, Tatjana Rakcejeva
- Acrylamide reduction options in rye bread / Daiga Kunkulberga, Ilga Gedrovica, Vija Ozolina, Inga Ciprovica, Vita Sterna
- The influence of meteorological conditions on winter wheat wholemeal protein content and rheological properties / Anda Linina, Antons Ruza, Daiga Kunkulberga, Tatjana Rakcejeva
- Influence of different selenium concentration on the protein and starch content in rye malt / Kristina Antonenko, Viesturs Kreicbergs, Anda Liniņa, Daiga Kunkulberga
- Influence of nitrogen fertiliser on winter wheat wholemeal rheological properties = Slāpekļa mēslojuma ietekme uz ziemas kviešu pilngraudu miltu reoloģiskajām īpašībām / Anda Liniņa, Daiga Kunkulberga, Antons Ruža
- Acrylamide reduction options in rye bread / Daiga Kunkulberga, Ilga Gedrovica, Vija Ozolina, Inga Ciprovica, Vita Sterna
- Investigation of total dietary fibre, vitamin B1 and B2 content in dry mixtures for pasta production / Solvita Kalnina, Tatjana Rakcejeva, Ilze Gramatina, Daiga Kunkulberga
- Salt and bread: Latvia’s experience = Sāls un maize: Latvijas pieredze / Daiga Kunkulberga, Endija Mūrniece
- Vitamīnu satura izmaiņas pilngraudu rudzu maizes ražošanā = Changes in vitamin content during the whole grain rye bread processing / Vija Ozoliņa, Daiga Kunkulberga
- Impact of nitrogen fertilizer and meteorological conditions on winter wheat grain technological quality / Anda Linina, Antons Ruza, Daiga Kunkulberga
- Selenium influence on the rye malt falling number / K. Antonenko, V. Kreicbergs, M. Duma, D. Kunkulberga
- Miltu konditorejas izstrādājumu ražošana / Valdis Segliņš, Daiga Kunkulberga.
- Investigation in physically-chemical parameters of in Latvia harvested conventional and organic triticale grains / Solvita Kalnina, Tatjana Rakcejeva, Daiga Kunkulberga, Anda Linina
- Investigation of physically-chemical parameters of conventional and organic hull-less barley harvested in Latvia / Solvita Kalnina, Tatjana Rakcejeva, Daiga Kunkulberga
- Investigation on chemical composition and physical-chemical parameters of rye bran / Vitalijs Radenkovs, Dace Klava, Daiga Kunkulberga
- Winter wheat wholemeal rheological properties by brabender farinograph / A. Liniņa, D. Kunkulberga, A. Ruža
- Slāpekļa mēslojuma ietekme uz ziemas kviešu graudu kvalitāti un cepamīpašībām = Winter wheat grain and baking quality depending on nitrogen fertilizer / Anda Linina, Daiga Kunkulberga, Antons Ruza
- Šķiedrvielu definīcijas, iedalījums, ķīmiskais sastāvs un raksturojums / D. Kunkulberga, V. Ozoliņa, E. Straumīte
- Vitamīnu satura izmaiņas pilngraudu rudzu maizes cepšanas procesā / D. Kunkulberga, V. Ozoliņa
- Evaluation of physico-chemical parameters of rye and wheat bran from Latvia / V. Radenkovs, D. Klava, D. Kunkulberga, T. Rakcejeva, I. Gramatina
- Study of dietary fibre and vitamin content in Latvian rye bread / V. Ozolina, D. Kunkulberga
- Glucose – galactose syrup effect on the qualities of wheat dough and bread / D. Kunkulberga, D. Klava, G. Benkite
- Salt and bread / D. Kunkulberga, E. Murniece
- Physical-chemical characterisation of industrial rye bran from Latvia / Vitalijs Radenkovs, Dace Kļava, Daiga Kunkulberga
- Genotypes impact assesment on the baking quality of winter wheat / I. Skudra, D. Kunkulberga
- Cultivar and nitrogen fertilizer effects on fresh and stored winter wheat grain technological quality / A. Linina, D. Kunkulberga, A. Ruza
- Whole grain biscuit with naked oat and naked barley / S. Senhofa, D. Kunkulberga
- Components of dietary fiber in the rye bread / V. Ozolina, D. Kunkulberga, A. Fras, O. Jablonka
- Quality of fermented wheat and rye bran / D. Kunkulberga, V. Radenkovs
- Bioloģiski aktīvo vielu izmaiņas rudzu maizes ražošanas procesā = Changes in biologically active compounds during rye bread production process : promocijas darbs inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai pārtikas zinātnes nozarē / Vija Ozoliņa ; zinātniskā vadītāja Daiga Kunkulberga ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Pārtikas tehnoloģijas katedra.
- Bioloģiski aktīvo vielu izmaiņas rudzu maizes ražošanas procesā : promocijas darba kopsavilkums inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai pārtikas zinātnes nozarē / Vija Ozoliņa ; [promocijas darba vadītāja Daiga Kunkulberga] ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte = Changes in biologically active compounds during rye bread production process : summary of promotion work for acquiring the Doctor's degree of Engineering Sciences in sector of Food Sciences / Vija Ozoliņa ; [scientific supervisor Daiga Kunkulberga] ; Latvia University of Agriculture. Faculty of Food technology.
- Šķiedrvielas produktos un to izmaiņas tehnoloģiskajos procesos / I. Gedrovica, D. Kunkulberga, I. Mūrniece, V. Ozoliņa, V. Radenkovs, T. Rakčejeva, M. Šabovics
- Lyophilisation of traditional Latvian rye sourdough starters / E. Kozlinskis, L. Skudra, T. Rakcejeva, D. Kunkulberga
- Furan derivatives dynamic in rye bread processing / V. Ozolina, D. Kunkulberga, B. Cieslak, M. Obiedzinski
- Consumer assessment on whole grain products in Latvia / Daiga Kunkulberga, Valdis Seglins
- Formation of 5-hydroxymethylfurfuraldehyde in Latvian whole meal rye bread during baking / Vija Ozolina, Daiga Kunkulberga, Fredijs Dimins
- Formation of 5-hydroxymethylfurfuraldehyde in Latvian whole meal rye bread during baking / Vija Ozoliņa, Daiga Kunkulberga, Fredijs Dimiņš
- Baking quality of winter wheat grain varieties / Ilze Skudra, Daiga Kunkulberga, Anda Liniņa
- Changes of total phenolic acids in whole-grain rye bread during baking / Vija Ozolina, Zanda Kruma, Daiga Kunkulberga
- Furan derivatives dynamic in rye bread processing / V. Ozolina, D. Kunkulberga, B. Cieslak, M. Obiedzinski
- Salt levels in bread in Latvia / Daiga Kunkulberga, Endija Murniece
- Quality of fermented wheat and rye bran / D. Kunkulberga, V. Radenkovs
- Technological parameters and microbial stability of Latvian traditional rye sourdough / Emils Kozlinskis, Liga Skudra, Tatjana Rakcejeva, Daiga Kunkulberga
- Technological properties and biochemical composition of spontaneous rye sourdough starters / E. Kozlinskis, L. Skudra, D. Kunkulberga, T. Rakcejeva
- Spontāno rudzu maizes ieraugu ķīmisko un mikrobioloģisko rādītāju izmaiņas fermentācijas laikā = Changes in the chemical and microbiological properties of spontaneous rye sourdough during fermentation / Emīls Kozlinskis, Līga Skudra, Tatjana Rakčejeva, Daiga Kunkulberga
- Technological parameters and microbial stability of Latvian traditional rye sourdough / Emils Kozlinskis, Liga Skudra, Tatjana Rakcejeva, Daiga Kunkulberga
- Antiradical activity of rye bread during baking / Vija Ozoliņa, Daiga Kunkulberga
- Health grain products - consumers expectations, Latvia / D. Kunkulberga, V. Seglins
- Dynamics of non-starch polysaccharides during rye bread baking / V. Ozolina, D. Kunkulberga, D. Boros, A. Fras, O. Jablonka
- Influence of baking processing on antiradical activity and riboflavin content in rye bread / Vija Ozoliņa, Daiga Kunkulberga
- Maizes ražošanas tehnoloģija / Daiga Kunkulberga, Valdis Segliņš ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte.
- The use of flaxseed in the production of wheat bread = Sėmenų panaudojimas kvietinės duonos gamybai / E. Bartkienė, G. Juodeikienė, D. Vidmantienė, G. Zaborskienė, L. Bašinskienė, D. Kunkulberga
- Methodology of dietary fibre determination in grain products / Vija Ozoliņa, Ilze Grāmatiņa, Daiga Kunkulberga
- Riboflavin content and antioxidant capacity of rye bread / V. Ozolina, D. Kunkulberga, I. Gramatina, D. Freimane
- Riboflavin and antioxidants in rye bread / V. Ozolina, D. Kunkulberga, I. Gramatina, D. Freimane
- Impact of different preparation technologies on properties of spontaneous rye sponge / D. Kunkulberga, E. Kozlinskis, I. Gramatina, L. Skudra
- Development of wholegrain products / D. Kunkulberga, D. Klava, A. Ruza, I. Zirvite, A. Riekstina
- Rudzu pilngraudu maizes īpašību izpēte = Quality investigation of whole grain rye bread / Inga Zirvīte, Daiga Kunkulberga
- Characterization of rye sourdough microflora / Emils Kozlinskis, Liga Skudra, Dace Klava, Daiga Kunkulberga
- Maize un tās uzturvērtība / D. Kunkulberga, I. Mūrniece, D. Kļava, E. Straumīte
- Influence of modified flour used in spontaneous rye sourdough fermentation / E. Kozlinskis, L. Skudra, D. Kunkulberga, T. Rakcejeva, D. Klava
- Kviešu un rudzu graudu izvērtējums pilngraudu miltu ieguvei / Daiga Kunkulberga, Antons Ruža, Anda Liniņa
- Functional bread with Jerusalem Artichoke concentrate / M. Grube, D. Karklina, D. Kunkulberga, A. Rekstina, M. Bekers
- Evaluation of nutrients available from different kinds of bread and their coverage in comparison to reference daily intake in adult group / Evita Straumite, Irisa Murniece, Daiga Kunkulberga, Dace Klava
- Kviešu un rudzu graudu uzturvērtība un izmantošana maizes ražošanā / Daiga Kunkulberga, Antons Ruža.
- Lactic acid bacteria in rye sourdough from crude and peeled rye flour / Emils Kozlinskis, Liga Skudra, Dace Klava, Daiga Kunkulberga
- Rudzu maizes uzturvērtība un ietekme uz cilvēku veselību = Nutritional value and impact on human health of rye bread / Inese Žēpere, Daiga Kunkulberga
- Topinambūra koncentrāta izmantošana rudzu maizes ražošanā = The application of Jerusalem artichoke to production of rye bead / Antra Riekstiņa, Daiga Kunkulberga
- Tiamīna, riboflavīna noteikšana rudzu maizē = Determination on tiamin, riboflavin in rye bread / Daiga Freimane, Daiga Kunkulberga
- Bread market in Latvia / A. Eglite, D. Kunkulberga, E. Straumite
- Baking properties of rye varieties grown in Latvia / Evita Straumite, Daiga Kunkulberga, Ruta Galoburda
- Evaluation of the wholegrain flour baking properties depending on a wheat variety / D. Kunkulberga, A. Ruza, A. Linina, R. Galoburda
- Evaluation of wholegrain flour baking properties depending on variety / D. Kunkulberga, A. Ruza, A. Linina, R. Galoburda
- Tržište kruha u Latviji/ Daiga Kunkulberga, Evija Straumite, Aija Eglite
- Razvoj proizvoda od cijelog zrna/ D. Kunkulberga, D. Klava, A. Ruza, I. Zirvite, A. Riekstina
- Development of wholegrain products / D. Kunkulberga, D. Klava, A. Ruza, I. Zirvite, A. Riekstina
- Bestimmung der Fallzahl verschiedener Sorten der Winterroggen / Antons Ruza, Daiga Kunkulberga, Aina Kokare
- Rye bread consumption in Latvia (Roggenbrotverbrauch in Lettland) / Aija Eglite, Daiga Kunkulberga
- Maizes tirgus vērtējums ražotāju skatījumā = Bread market assessment in producers’ view / Daiga Kunkulberga, Evita Straumīte, Anastasija Vilciņa, Aija Eglīte, Ingrīda Kantiķe
- Bread market in Latvia / Daiga Kunkulberga, E. Straumite, A. Eglite
- Сравнительная оценка качества продовольственной ржи = The comparative estimation of quality food rye / K.Rukshan, D.Kunkulberga
- Kā glabāt maizi / pier. Iveta Tomsone
- Kartupeļu pārstrādes produktu pielietošana maizes izstrādājumu ražošanā = The using of products of potatoes to production of bread / zin. vad. D.Kunkulberga
- Pētījums par maizes ražošanu Latvijā = Research about bread production in Latvia / zin. vad. D.Kunkulberga
- Maize bez gluteīna diētiskajā uzturā = Glutenfree bread in dietetic nutrition / zin. vad. D.Kunkulberga
- Pētījumi par rudzu maizes kvalitātes uzlabošanas iespējām : disertācijas kopsavilkums Dr.inž. zinātniskā grāda iegūšanai = Investigations about possibilities of rye bread quality improvement = Исследования о возможностях повышения качества хлеба / Daiga Kunkulberga ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte.
- Graudu kvalitāte un to pārstrādes jauni risinājumi = Cereal grain quality and development of grain processing / D.Kārkliņa, D.Kunkulberga
- Pētījumi par rudzu maizes kvalitātes uzlabošanas iespējām : disertācija inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai pārtikas produktu tehnoloģijas, procesu un iekārtu apakšnozarē / Daiga Kunkulberga ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte.
- Kunkulberga Daiga
- Miežu karašas kvalitātes uzlabošana / E.Šķēdniece, D.Kunkulberga
- Possibilities to increase fibre content in wheat bread / D.Kārkliņa, L.Dukaļska, L.Skudra, V.Kreicbergs, D.Kunkulberga ... [et al.]
- The role of water temperature on the properties of scald baker rye bread / D.Kunkulberga, D.Kārkliņa
- Kviešu miltu aizvietošanas iespējas ar dažādu augu piedevām / D.Kunkulberga, L.Dukaļska, D.Kārkliņa
- Possibilities of fibre increased in wheat bread / D.Kārkliņa, L.Dukaļska, L.Skudra, V.Kreicbergs, D.Kunkulberga ... [et al.]
- Possibilities to increase fibre content in wheat bread / D.Kārkliņa, L.Dukaļska, L.Skudra, V.Kreicbergs, D.Kunkulberga ... [et al.]
- Latvijā audzēto kviešu graudu kvalitātes izvērtējums / D.Kārkliņa, L.Markeviča, I.Neimane, D.Kunkulberga
- Temperatūras ietekme uz rudzu miltu plaucējuma kvalitāti / E.Brence, D.Kunkulberga
- Lettische Roggenmehlarten und ihre Verwendung
- Maizes kvalitātes sensorais novērtējums = Sensory evaluation of bread quality / D. Kunkulberga, E. Strautniece
- Ko maiznieks gaida no zemnieka rudzu lauka?
- Influence of the temperature to the quality of the scald / D.Kunkulberga, D.Kārkliņa
- Cepu, cepu karašiņu ...
- Influence of different factors on the properties of flour-water mixture (scald) during scalding / D.Kunkulberga, D.Kārkliņa
- Sāļā ierauga izmantošana rudzu maizes gatavošanā
- Plaucējuma nozīme maizes kvalitātes veidošanā / zin. vad. D.Kunkulberga
- Cepumu kvalitāti noteicošie faktori / zin. vad. D.Kunkulberga
- Arī dienišķais var būt īpašs / D.Kunkulberga, A.Zilgalve
- Kvalitātes rokasgrāmatas izstrāde a/s "Vidzemes Maiznīca" / zin. vad. D.Kunkulberga
- Uzturvērtības paaugstināšana maizes izstrādājumos / zin. vad. D.Kunkulberga
2023
2021
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2005
1999
1998
1997
1996
1995