Pārlekt uz galveno saturu

Absolventu laiks 2017

Attēla autors: No LLU arhīva

PTF absolventi aicina uz lekcijām/tikšanos visus Pārtikas tehnoloģijas fakultātes (PTF) studentus, lai dalītos savā profesionālajā pieredzē un izklāstītu aktualitātes gan pārtikas, gan viesmīlības jomā.

23.oktobris

  • Tēma: Darbs ar „grūto” klientu jeb kā strādāt ar šādu klientu viesmīlībā. Diāna Silarāja (trenere viesmīlībā/koučs) (studiju programmas „Ēdināšana un viesnīcu uzņēmējdarbība” absolvente)

Norise – 235.aud., Rīgas iela 22, plkst.9:30

________________________________________________________________________________________________________________________

26.oktobris

  • Tēma: Projekta pieteikumi un zinātnisko rakstu sagatavošanaDalija Segliņa (Dr.sc.ing., vadošā pētniece Latvijas Valsts Augļkopības institūts (Dobele) (doktora studiju programmas „Pārtikas zinātne” absolvente)

Norise – 235.aud., Rīgas iela 22, plkst.12:30

  • Tēma: Mūsdienīgi restorānu ēdieni  MEISTARKLASETomas Godiņš (SIA Vēl Vairāk saules restorāna „Vairāk saules” šefpavārs); Edmunds Jansons (restorāna Vairāk saules Eiropas piedāvājuma šefpavārs) (studiju programmas „Ēdināšana un viesnīcu uzņēmējdarbība” absolventi)

          Aktivitāti atbalsta SIA Reaton – Ainārs Makaveckis (PTF absolvents)

Norise – 81.kab. = Ēdienu gatavošanas laboratorija, Jelgavas pils,  plkst.13:00

_________________________________________________________________________________________________________________________

27.oktobris

  • Tēma: Pārtikas produktu pielāgošana dažādiem eksporta tirgiemKārlis Mišinskis (a/s Rīgas Dzirnavnieks Eksporta un importa direktors) (PTF absolvents)

Norise – 224.aud., Rīgas iela 22, plkst.9:00

  • Tēma: Kvalitatīvs viesmīlības produkts / aktualitātes viesmīlībā LatvijāAinārs Gricius (Tallink Hotel Riga restorāna „Elements” hosts (administrators)/ vīnzinis); Ilze Laukkalēja (Costa Coffee Latvija, kafejnīcu produktu speciāliste/ kvalitātes vadītāja Latvijā); Zane Krūmiņa (SIA Reaton HoReCa sektora menedžere); Kristīne Urbiņa (Raddison Blu Hotel Latvija (4* zvaigznes) klientu apkalpošanas menedžere) (studiju programmas „Ēdināšana un viesnīcu uzņēmējdarbība” absolventi)

Norise – 263.aud., Jelgavas pils,  plkst.10:00

  • Tēma: Jaunu pārtikas produktu izstrāde. Kaspars Ābrants (a/s Hanzas maiznīca Produktu attīstības vadītājs) (PTF absolvents)

Norise – 216.aud., Rīgas iela 22, plkst.12:00

_________________________________________________________________________________________________________________________

31.oktobris

  • Tēma: Jaunu ēdināšanas uzņēmumu veidošanaIlga Repše (restorāna Sue`s Asia (Jūrmala); restorāna Asia Ekspress (Rīga) vadītāja; restorāna Asia Today (Rīga) menedžere (studiju programmas „Ēdināšana un viesnīcu uzņēmējdarbība” absolvente)

Norise 182.aud., Jelgavas pils, plkst.14:30

Pievienots 19/10/2017