Pārlekt uz galveno saturu

Studiju kursi

Attēla autors: No LLU arhīva

Pārtikas tehnoloģijas katedras mācībspēku īstenotie studiju kursi:

  • PAMATSTUDIJU PROGRAMMĀS

PĀRTIKAS ZINĪBAS

  • Ievads studijās (0.5 KP)
  • Pārtikas izejvielu bioloģija (2 KP)
  • Pārtikas procesi un iekārtas (8.5 KP)
  • Mikrobioloģija (4 KP)
  • Pārtikas sensorā novērtēšana (2 KP)
  • Pārtikas produktu iesaiņošana (2 KP)
  • Pārtkas biotehnoloģija (6 KP)
  • Zivis, olas, to pārstrāde (2.5 KP)
  • Piens, tā pārstrāde (5.5. KP)
  • Gaļa, tās pārstrāde (4 KP)
  • Graudi, to pārstrāde (5.5 KP)
  • Augļi, dārzeņi, to pārstrāde (4 KP)
  • Jaunu pārtikas produktu izstrāde (4.5 KP)
  • Pārtikas derīguma termiņš (2 KP) (brīvās izvēles studiju kurss)
  • Miltu konditoreja (2 KP) (brīvās izvēles studiju kurss)
  • Bakalaura darbs (10 KP); valsts eksāmens (2 KP)

PRAKSES

  • Ievads pārtikas rūpniecībā (3 KP)
  • Pārtikas iekārtas (3 KP)
  • Pārtikas tehnoloģijas (4 KP)
  • Pētnieciskais darbs (8 KP)

PĀRTIKAS PRODUKTU TEHNOLOĢIJA

  • Pārtikas izejvielu bioloģija (2 KP)
  • Pārtikas procesi un iekārtas (8.5 KP)
  • Pārtiakas siltuma un aukstuma procesi (4 KP)
  • Pārtikas produktu iesaiņošana (2.5 KP)
  • Mikrobioloģija (4 KP)
  • Pārtikas sensorā novērtēšana (2 KP)
  • Pārtikas tehnoloģiskās iekārtas (2 KP)
  • Zivis, olas, to pārstrāde (2.5 KP)
  • Piens, tā pārstrāde (5.5. KP)
  • Gaļa, tās pārstrāde (4 KP)
  • Graudi, to pārstrāde (5.5 KP)
  • Augļi, dārzeņi, to pārstrāde (4 KP)
  • Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģija (1.5 KP)
  • Pārtikas derīguma termiņš (2 KP) (brīvās izvēles studiju kurss)
  • Miltu konditoreja (2 KP) (brīvās izvēles studiju kurss)
  • Diplomprojekts (10 KP); valsts eksāmens (2 KP)

PRAKSES

  • Ievads pārtikas rūpniecībā (3 KP)
  • Pārtikas iekārtas (4 KP)
  • Pārtikas kvalitātes vadība I (4 KP)
  • Pārtikas kvalitātes vadība II (10 KP)

ĒDINĀŠANAS UN VIESNĪCU UZŅĒMĒJDARBĪBA

  • Mikrobioloģija un higiēna (4 KP)
  • Tehnoloģiskās iekārtas (4 KP)
  • Produkti, to pārstrāde (4 KP)
  • Pārtikas derīguma termiņš (2 KP) (brīvās izvēles studiju kurss)
  • Miltu konditoreja (2 KP) (brīvās izvēles studiju kurss)
  •   MAĢISTRA STUDIJU PRGRAMMĀS

PĀRTIKAS ZINĀTNE

  • Pētījuma metodoloģija pārtikas zinātnē (4 KP)
  • Pārtikas produktu nekaitīgums I (3 KP)
  • Bioķīmisko procesu regulācija (2 KP)
  • Pārtikas produktu struktūrmehāniskās īpašības (2 KP)
  • Jaunā pārtika (5 KP)
  • Pārtikas aromāti (3 KP)
  • Pārtikas produktu izstrāde (2 KP)
  • Perspektīvi risinājumi pārtikas iepakojumam (3 KP)
  • Pārtikas piedevu pielietojums (2 KP)
  • Mikroorganismu identifikācija (2 KP)
  • Sensorā un patērētāju zinātne (3 KP)
  • Pārtikas likumdošana (2 KP)
  • Pārtikas zinātne (kursa darbs) (2 KP)
  • Kosmētīka (3 KP)
  • Pārtikas derīguma analīze (2 KP)
  • Pārtikas alerģija un nepanesamība (3 KP)
  • Maģistra darbs (20 KP)

UZTURZINĀTNE

  • Pārtikas produktu tehnoloģija (2 KP)
  • Jaunā pārtika un ģenētiski modificētie organismi (2 KP)
  • Patērētājs un pārtikas marketings (2 KP)
  • Pārtikas produktu iesaiņošana (2 KP)
  • Bioloģiskās lauksaimniecības pārtikas produkti (2 KP)
  • Uzturzinātne (kursa darbs) (2 KP)
  • Maģistra darbs (20 KP)

 

Pievienots 25/05/2017